علی اکبر نریمانی، رئیس اتحادیه چلوکباب و چلوخورش تهران:چلوکبابی ها یک به یک بیکار می شوند/ عرضه غذای نامرغوب؛ اما ارزان در واحدهای بدون پروانه کسب و کنار خیابان

رئیس اتحادیه چلوکباب و چلوخورش تهران اظهار داشت: بسیاری از اعضای صنف ما تغییر کاربری دادند و افرادی که واحد‌های آنها اجاره‌ ای بود تخلیه کردند. درحال‌ حاضر تنها افرادی به این کار ادامه می ‌دهند که حرفه دیگری بلد نیستند و امیدوارند در آینده وضعیت بهتری داشته باشند.

  • نویسنده: TAHRIRIYEH
  • تاریخ انتشار: 28 تیر 1401
  • کدخبر: 38111
  • سایز متن:

به نقل از روابط عمومی اتاق اصناف تهران

علی اکبر نریمانی، رئیس اتحادیه چلوکباب و چلو خورش تهران در خصوص تاثیر نرخ جدید گوشت و مرغ بر منوی غذاها اظهار کرد: با افزایش نرخ گوشت و مرغ و به دنبال آن تغییر قیمت های منو قطعا قدرت خرید مردم کاهش مییابد. از زمانیکه نرخ یک سری کالاهای اساسی افزایش یافته است، به علت وضعیت بد اقتصادی مردم زیر ۱۰ درصد نیز به قیمت ها اضافه کرده ایم. با همین مقدار افزایش نیز فروش اعضای صنف به یک سوم رسیده است.

رئیس اتحادیه چلوکباب و چلوخورش تهران ضمن تاکید بر اینکه چلوکبابی ها متضرر هستند، افزود: بسیاری از اعضای صنف تغییر کاربری دادند و افرادی که واحدهای آنها اجاره ای بود تخلیه کردند. درحال حاضر تنها افرادی به این کار ادامه می دهند که حرفه دیگری بلد نیستند و امیدوارند که در آینده وضعیت بهتری داشته باشند.

نریمانی در خصوص نحوه تعیین نرخ انواع چلوکباب و چلوکباب کوبیده گفت: تعیین نرخ انواع چلوکباب و چلوکباب کوبیده به حداقل و حداکثر کیفیت و وزن غذا بستگی دارد، اما در همین شهر تهران متأسفانه درکنار خیابان و سطح شهر برخی افراد اقدام به تهیه چلوکباب کوبیده و چلوخورش با کیفیت پایین مواد اولیه و حداقل ترین وزن ممکن می کنند و با نرخ بسیار پایین به مردم می فروشند.

وی با اشاره به مشکلات صنف خود بیان کرد: درحالحاضر ارزش افزوده، گرانی مواد اولیه و انرژی، مالیات از مشکلات اصلی صنف ما است. این موضوع را به صورت مکتوب و در گفت وگو با رسانه ها بیان کردیم.

نریمانی در خصوص میزان تقاضا بعد از گرانی مواد اولیه گفت: میزان تقاضا در حد صفر است اما ریزش و انصراف از صنف ما بسیار بیشتر بوده است.

وی با توجه به انتشار ویدیو هایی در فضای مجازی مبنی بر استفاده رستوران ها از گوشت خر، بیان کرد: من هم در فضای مجازی این ویدیوها را مشاهده کردم اما شخصا تا به حال صنف چلو کباب به این موارد برخورد نکرده است.

رئیس اتحادیه چلوکباب و چلوخورش تهران در پایان با اشاره به افزایش شدید نرخ برنج اظهار کرد: تخلف افرادی که از اتحادیه پروانه دارند بسیار کم است. اما واحدهای زیرزمینی که پروانه ندارند امکان هر چیزی برایشان وجود دارد و مردم نیز به علت گرانی و وضعیت بد اقتصادی برای سیر کردن شکم خانواده خود به سراغ واحدهای بدون مجوز میروند و این واحدها با پایین ترین کیفیت و وزن، اقدام به تهیه چلوکباب و چلو خورش می کنند.

نریمانی در پایان تاکید کرد: از مردم درخواست میکنم که هیچوقت از این گونه واحدها خرید نکنند چون زیر نظر اتحادیه نیستند و از دست ما کاری برای شکایت آنها بر نمی آید.

اشتراک گذاری

دیدگاه کاربران

Leave a reply

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *