محمدجواد کرمی، رئیس اتحادیه نان های فانتزی (حجیم و نیمه حجیم) تهران:فعالان نان فانتزی خواهان اختصاص یارانه یکسان به همه تولیدکنندگان نان/ طرح هوشمندسازی فروش نان بدون حضور طراحان واقعی اتفاق افتاد

رئیس اتحادیه نان های فانتزی (حجیم و نیمه حجیم) تهران گفت: فعالان نان فانتزی خواهان یارانه یکسان به همه تولیدکنندگان نان هستند و این سیاست وزارت کشاورزی که یک بخش را جدا کرد با قانون ششم برنامه توسعه مغایرت داشت؛ چراکه در این برنامه سخن از حمایت نان‌ های فانتزی مطرح شده بود.

  • نویسنده: TAHRIRIYEH
  • تاریخ انتشار: 1 آبان 1401
  • کدخبر: 39543
  • سایز متن:

به نقل از روابط عمومی اتاق اصناف تهران

محمدجواد کرمی، رئیس اتحادیه نان های فانتزی (حجیم و نیمه حجیم) تهران فروش هوشمند نان سنتی را طرح مثبتی ندانست و افزود: وزارت اقتصاد در زمان تصویب این طرح از فعالان این حوزه نظرخواهی نکرد؛ در کشور تجربه یکسان سازی آرد را پشت سر گذاشتم و مشاهده کردیم فضای بازار رقابتی و مردم حق انتخاب پیدا کردند و نان را از واحدهایی که کیفیت بهتری داشت خریداری می کردند.

وی ادامه داد :افرادی که طرح هوشمند سازی فروش نان را طراحی کردند اطلاعاتی در زمینه آرد و نان نداشتند و از بخشیهایی که در این زمینه اطلاعات داشتند و صاحب تجربه بودند کمک نگرفتند از این رو نمی توان چندان در این موضوع مانور داد و شاهد رخ دادن اتفاق جدیدی در این حوزه بود. به نظر می رسد دستگاه کارتخوان نتواند فشارهایی که بر نانوایان وجود دارد را کنترل کند.

رئیس اتحادیه نان های فانتزی (حجیم و نیمه حجیم) تهران از کاهش ۴۰ درصدی مصرف نان فانتزی خبر داد و افزود: مردم به قیمت نان فانتزی عادت کردند؛ اما همچنان کاهش تقاضا و تولید در این بخش وجود دارد.

کرمی در پاسخ به این پرسش که آیا سیاست هایی که دولت در پیش گرفت مانع قاچاق آرد از نانوایان سنتی به نانوایان فانتزی شد؟ گفت: این پرسش را باید بازرسان وزارتخانه های مربوط پاسخ بدهند. من منکر نمی شوم که تعدادی اقدام به این کار می کردند اما نوع کیفیت آردی که به نان سنتی فرستاده می شود با نانوایان فانتزی متفاوت است. بعد از افزایش نرخ نان فانتزی مردم خواهان کیفیت بهتر هستند و اگر آرد با کیفیت نخرند نمی توانند نان کیفی طبخ و در اختیار مردم قرار بدهند.

رئیس اتحادیه نان های فانتزی (حجیم و نیمه حجیم) تهران خاطر نشان کرد: بعد از افزایش نرخ نان فانتزی گزارش هایی مبنی بر فروش ساندویج با نان سنتی و لواش در برخی مناطق تهران و شهرستان ها به دست ما رسید؛ اما مردم تمایل دارند که این خوراک ها را با نان فانتزی مصرف کنند و به نظر می رسد این نحوه فروش موقتی باشد.

وی با بیان اینکه بعد از افزایش نرخ نان فانتزی اغذیه فروشان با نان سنتی اقدام به فروش ساندویج می کردند، تصریح کرد: بعد از افزایش نرخ نان فانتزی گزارش هایی مبنی بر فروش ساندویج با نان سنتی و لواش در برخی مناطق تهران و شهرستان ها به دست ما رسید؛ اما مردم تمایل دارند که این خوراک ها را نان فانتزی سرو کند و به نظر می رسد این نحوه فروش موقتی باشد.

کرمی در پاسخ به این پرسش که آیا شاهد تعطیلی نانوایان فانتزی بعد از آزادسازی نرخ آرد بودیم؟ گفت: در تهران حدود ۶۵۰ واحد نانوایی فانتزی فعال است که بنا به گزارش هایی که به دست اتحادیه رسیده، حدود ۲۵ واحد صنفی فعالیت خود را متوقف کردند.

وی با اشاره به عدم اعلام نرخ نامه جدید به نانوایان سنتی، تصریح کرد: در سال جاری ۶۰ درصد هزینه تولید نانوایان افزایش پیدا کرد این در حالی است که نرخ آنها ثابت ماند و تغییری نکرد از سوی دیگر دولت بسته های حمایتی به تولیدکنندگان نداد.

رئیس اتحادیه نان های فانتزی (حجیم و نیمه حجیم) تهران در پایان با اشاره به نرخ انواع نان های فانتزی، تصریح کرد: بربری فانتزی ۱۳ هزار تومان، ساندویجی فرانسوی ۷ هزار و ۵۰۰ تومان، باگت فرانسوی ۱۵ هزار تومان، باگت معمولی ۱۰ هزار تومان و نان بروتچن دانه ای ۲ هزار و ۷۰۰ تومان است.

اشتراک گذاری

دیدگاه کاربران

Leave a reply

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *