علی اصغر میرابراهیمی، رئیس اتحادیه دارندگان رستوران و سلف سرویس تهران:رستوران داران انگیزه ای برای فعالیت ندارند/ گرانی های افسار گسیخته و کاهش مراجعه خانواده ها به رستوران ها

رئیس اتحادیه دارندگان رستوران و سلف سرویس تهران گفت: همه هزینه ها در حال افزایش و درآمد روز به روز در حال کاهش است؛ لذا انگیزه رستوران داران هر روز برای فعالیت در این حیطه کم می شود. مغازه های استیجاری که بسته می شود و واحدهایی هم که رستوران دار مالک آن است با تعدیل نیرو و کمترین درآمد در حال فعالیت است.

  • نویسنده: TAHRIRIYEH
  • تاریخ انتشار: 25 تیر 1401
  • کدخبر: 38038
  • سایز متن:

به نقل از روابط عمومی اتاق اصناف تهران

علی اصغر میرابراهیمی، رئیس اتحادیه دارندگان رستوران و سلف سرویس تهران با انتقاد از عملکردسازمان امور مالیاتی بیان کرد: چگونه می شود با این اوصاف درآمدهای میلیارد داشت که سازمان امور مالیاتی بر اساس سلیقه و انتخاب ممیزین خود، محاسبات مالیاتی راه می اندازد. مگر نه این است که همه ما در یک کشور زندگی می کنیم؟ شرایط کرونا و گرانی و کم شدن مشتری را سازمان و عواملش نمی بیند؟ سرنوشت مودیان صنفی در دستان ممیزین مالیاتی به دام افتاده است. سازمان امور مالیاتی مالیات حقه را با بررسی و بدون طمع رسیدگی و از اصناف بگیرد. باید نان و پول حلالی که مردم راضی باشند در کشور بچرخد .

وی در خصوص محاسبات مالیاتی صنوف توسط ممیزین سازمان امور مالیاتی بیان داشت: متاسفانه ممیزین مالیاتی هیچ معیار و ملاک مشخصی در ارزیابی های خود برای محاسبات مالیات اصناف ندارند. نه قانون می شناسند و نه وجدان عمل دارند. در سال های اخیر خصوصاً سال۱۳۹۹ همه کشور می دانند که صنف رستوران در سال های سخت کرونا، عملاً در ماه هایی از سال کاملاً تعطیل و یا نیمه تعطیل بودند، بنابراین درآمدی نداشته است.

میرابراهیمی بیان کرد: پیرامون موضوعات مختلف و مشکلاتی که در پس کرونا به وجود آمد، گرانی ها مزید بر علت شد. افزایش حقوق کارگر از سویی و اجاره بهای واحدهای صنفی و گرانی مواد اولیه از سوی دیگر، مشتریان این واحدها را بسیار کاهش داد.

رئیس اتحادیه دارندگان رستوران و سلف سرویس تهران تصریح کرد: مهمترین و بیشترین تفریح در کشورها خصوصاً در ایران عزیزمان از گذشته های دور تا کنون استفاده از رستوران بوده است. برای آخر هفته یا انتهای ماه خانواده ها برای تفریح به رستوران سر می زدند که به یمن گرانی های افسار گسیخته، این تفریح هم از مردم گرفته شد. با این روند هر روز بیکاران در کشور بیشتر و بیشتر می شوند. تعداد زیادی از افراد که در رستوران ها کار می کنند دارای تخصص هستند. هر کسی که از روز اول در رستوران ها کار می کند نمی تواند موفق عمل کند. این صنف هم مانند سایر مشاغل نیاز به تجربه دارد. در حالی که این کارگران با تجربه در حال بیکار شدن هستند و مجبورند به کارهای کاذب روی آورند که نه برای کشور سودی دارد و نه می تواند، آینده فرد را تامین کند.

رئیس اتحادیه دارندگان رستوران و سلف سرویس تهران در خصوص حمایت دولت جهت تامین مواد اولیه رستوران ها گفت: دولت می تواند با در اختیار دادن گوشت، برنج، مرغ و روغن دولتی به شرکت تعاونی این صنف هم هزینه تهیه غذا را کاهش دهد و هم از بیکار شدن عده ای به دلیل بسته شدن و احدهای صنفی جلوگیری کند.

اشتراک گذاری

دیدگاه کاربران

Leave a reply

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *