شفافیت و حذف واسطه‌گری بازار طلا با حراج شمش در دولت سیزدهم

رئیس اتحادیه صنف سازندگان و فروشندگان  طلا و جواهر تهران برگزاری حراج‌های شمش در دولت سیزدهم را یک اتفاق مثبت ارزیابی کرد و گفت: پیش از این اقدام، شمش از طریق شرکت‌هایی وارد کشور می‌شود و دولت اجازه داده بود که شمش‌ها در بازار فروخته شود در دولت سیزدهم مرکز مبادله طلا و ارز با […]

  • نویسنده: گروه تحریریه اقتصادی
  • تاریخ انتشار: 2 اردیبهشت 1403
  • کدخبر: 49431
  • سایز متن:

رئیس اتحادیه صنف سازندگان و فروشندگان  طلا و جواهر تهران برگزاری حراج‌های شمش در دولت سیزدهم را یک اتفاق مثبت ارزیابی کرد و گفت: پیش از این اقدام، شمش از طریق شرکت‌هایی وارد کشور می‌شود و دولت اجازه داده بود که شمش‌ها در بازار فروخته شود در دولت سیزدهم مرکز مبادله طلا و ارز با رویکرد شفافیت و رقابت اقدام به برگزاری حراج‌های شمش کرد.

وی افزود: رسته‌های تولیدی و آب شده صنعت طلا اقدام به شرکت در این حراج‌ها کردند این امر باعث شد تا شمش‌های طلا به صورت مستقیم به دست تولید کننده واقعی برسد.

رئیس اتحادیه صنف سازندگان و فروشندگان  طلا و جواهر تهران ادامه داد: برگزاری حراج‌ها نیاز تولیدکنندگان را فراهم کرد ضمن اینکه روند فرایند شمش طلا نیز مورد رصد قرار گرفت.

وی با اشاره به اینکه این اتحادیه نقش نظارتی در برگزاری حراج‌های شمش را دارد گفت: هویت افراد در صنف طلا توسط این اتحادیه مورد بررسی قرار می‌گیرد.

بذرافشان بیان داشت: قیمت‌های پایه شمش نیز از طریق شرکت‌های واردکننده اعلام می‌شود و با حضور مسئولان بانک مرکزی و مرکز مبادله طلا و ارز نظارت‌ها صورت می‌گیرد.

رئیس اتحادیه صنف سازندگان و فروشندگان  طلا و جواهر تهران تاکید کرد: بر اساس شیوه نامه حراج حضوری شمش طلا در مرکز مبادله ارز و طلای ایران، متقاضیان خرید شمش طلای مرکز مبادله ایران شامل «فروشندگان عمده شمش طلا دارای پروانه کسب مجاز و معتبر»، «تولیدکنندگان و سازندگان فعال مصنوعات طلا دارای پروانه کسب مجاز و معتبر» و «خرده فروشان طلای آب‎شده دارای پروانه کسب مجاز و معتبر » هستند.

برچسب های نوشته

اشتراک گذاری

دیدگاه کاربران

Leave a reply

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *