دکتر مرتضی شریفی مدیر کل هماهنگی امور اقتصادی استانداری فارس ضمن بیان اهمیت نمایشگاه ها در معرفی توانایی و ظرفیت های اقتصادی کشور به مجموعه نمایشگاههای صنعت غذا و نوشیدنی اشاره کرد که میتواند ضمن معرفی این صنعت زمینه رونق تولید و توسعه صادرات صنایع غذایی و موجبات احیای خوراک ونوشیدنی ایرانی را فراهم نماید

دکتر مرتضی شریفی مدیر کل هماهنگی امور اقتصادی استانداری فارس ضمن بیان اهمیت نمایشگاه ها در معرفی توانایی و ظرفیت های اقتصادی کشور به مجموعه نمایشگاههای صنعت غذا و نوشیدنی اشاره کرد که میتواند ضمن معرفی این صنعت زمینه رونق تولید و توسعه صادرات صنایع غذایی و موجبات احیای خوراک ونوشیدنی ایرانی را فراهم نماید،ایشان […]

  • نویسنده: گروه تحریریه اقتصادی
  • تاریخ انتشار: 27 شهریور 1401
  • کدخبر: 39288
  • سایز متن:

دکتر مرتضی شریفی مدیر کل هماهنگی امور اقتصادی استانداری فارس ضمن بیان اهمیت نمایشگاه ها در معرفی توانایی و ظرفیت های اقتصادی کشور به مجموعه نمایشگاههای صنعت غذا و نوشیدنی اشاره کرد که میتواند ضمن معرفی این صنعت زمینه رونق تولید و توسعه صادرات صنایع غذایی و موجبات احیای خوراک ونوشیدنی ایرانی را فراهم نماید،ایشان افزود:

 

صنعت غذا دارای ظرفیت های تولیدی بسیار بالایی است که میتواند بخش عمده ای از صادرات غیرنفتی کشور را به خود اختصاص دهد و برگزاری این نمایشگاه میتواند مسیر رونق تولید در صنعت غذا را به عنوان یکی از صنایع پیشران فراهم نماید.

شریفی افزود:

استان فارس دارای ظرفیتهای بسیار بالایی در حوزه صنعت غذا و صنایع تبدیلی دارد و امیدواریم که با حضور فعالان این حوزه شاهد رونق هرچه بیشتر این صنعت در استان فارس و کشور باشیم.

 

 

برچسب های نوشته

اشتراک گذاری

دیدگاه کاربران

Leave a reply

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *