ارزش صنعت و اقتصاد ورزش نزدیک به ۱۰۰۰ میلیارد دلار است و این یک فرصت طلایی برای توسعه کشور است

ارزش صنعت و اقتصاد ورزش نزدیک به ۱۰۰۰ میلیارد دلار است و این یک فرصت طلایی برای توسعه کشور است. ارزش افزوده ۵۰۰ درصدی در استعدادیابی ورزشی نهفته است! امیرحسین اسدی مدیرکل خدمات کسب وکار امروز در بازدید از پژوهشگاه تربیت بدنی و علوم ورزشی گفت: برای آنکه صنعت ورزش توسعه پیدا کند، نیاز داریم […]

  • نویسنده: گروه تحریریه اقتصادی
  • تاریخ انتشار: 26 دی 1402
  • کدخبر: 47814
  • سایز متن:

ارزش صنعت و اقتصاد ورزش نزدیک به ۱۰۰۰ میلیارد دلار است و این یک فرصت طلایی برای توسعه کشور است.

ارزش افزوده ۵۰۰ درصدی در استعدادیابی ورزشی نهفته است!

امیرحسین اسدی مدیرکل خدمات کسب وکار امروز در بازدید از پژوهشگاه تربیت بدنی و علوم ورزشی گفت: برای آنکه صنعت ورزش توسعه پیدا کند، نیاز داریم تا نگاه مدیران ورزش کشور به کسب وکار و اقتصاد ورزش تغییر پیدا کند و تلفیقی از علم و تجریه با رویکرد جهانی سازی ورزش، به این صنعت بزرگ ورود پیدا کند. نمی توانیم با نگاه سنتی، نتایج مدرن و فناورانه بدست آوریم.

اسدی گفت: با یک اقتصاد بزرگ هزار میلیاردی سروکار داریم که از استعدادیابی ورزشی، تست های ورزشی، سنجش سلامت، تغذیه، صنایع غذایی، گردشگری ورزشی، پزشکی، ترانسفر بازیکنان، تولید تجهیزات ورزشی، برگزاری مسابقات، باشگاه داری، تماشاچیان، پلتفرم ها، برندسازی، ایجاد دارایی نامشهود، هوشمندسازی فرایندهای مدیریت ورزشی و….تشکیل شده است.

وی افزود: صنعت ورزش نیاز به بازارشناسی، بازارسازی، تبلیغات، بازاریابی و حرکت در مسیر فناوری و دانش روز دارد. این صنعت نیاز دارد تا به هر باشگاه به عنوان یک بنگاه ارزشمند کسب وکار نگاه شود. این صنعت نیاز دارد تا فدراسیون ها بعنوان راهبران توسعه اقتصاد ورزش فعالیت نمایند. این صنعت نیاز دارد تا کمیته های توسعه کسب وکار در همه فدراسیون ها شکل گیرد. این صنعت نیاز دارد تا دانشگاه ها بعنوان بازوان توسعه فناوری ورزش، نقش خود را به بهترین نحو ایفا نمایند و مدیریت ورزش، فناوری ورزش و علم ورزش متحول شود.

این کارآفرین افزود: ارزش افزوده استعدادیابی و ارزآوری از طریق بازیکنان، گاهی تا پانصد درصد میرسد!! کدام صنعت می تواند ارزش افزوده پانصد یا هزار درصدی ایجاد نماید؟ قرارداد طارمی تابستان ۱۴۰۳ تمام می‌شود و این مهاجم ایرانی علاقه‌مند است تا بازی در یک لیگ معتبر را تجربه کند. باشگاه پورتو برای صدور رضایتنامه طارمی مبلغ ۱۸ میلیون یورو را درخواست کرده، یعنی حدود ۱۰۰۰ میلیارد تومان! در اخبار آمده است که اینتر برای سه فصل، پیشنهاد ده میلیون یورو داده است! البته در برخی سایت ها عدد دیگری ذکر شده است! آیا مسیری و فرایندی برای شناسایی استعدادهای ورزشی داریم؟ آیا آکادمی های حرفه ای برای این موضوع وجود دارد؟ بسیار خب! نیاز داریم مراکز خدمات استعدادیابی، مراکز خدمات ترانسفر ورزشی، مراکز تخصصی خدمات توسعه کسب وکار ورزشی و مراکز تخصصی بازاریابی ورزشی ایجاد کنیم. باید تلاش کنیم تا سهم مناسبی از اقتصاد ورزش داشته باشیم.

اسدی در پایان افزود: نگاه به توسعه صنعت ورزش نباید یک نگاه جزیی و کسب وکار خرد باشد، نیاز داریم تا مگاپروژه های بزرگ ایجاد گردد و دانشگاه و صنعت با این نگاه، به یکدیرگر متصل شوند. لذا راه اندازی شرکت های تخصصی خدمات کسب وکار ورزش با سرعت در حال پیاده سازی است و امیدواریم با مشارکت همه دست اندرکاران، نقشی ارزشمند در توسعه این اقتصاد ارزش آفرین، اشتغالزا و شاد داشته باشیم. در این جلسه صمیمانه که با حضور روسا و معاونین ارزشمند پژوهشکده انجام شد، مقرر شد تا همکاری وزارت صنعت با این پژوهشکده در راستای توسعه کسب وکار و شکل دهی علمی صنعت ورزش شکل گرفته و طرفین در این مسیر تلاش نمایند.

اشتراک گذاری

دیدگاه کاربران

Leave a reply

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *